DOBRODOŠLI NA NAŠEM BLOGU

Prispevki podjetja Magus d.o.o. - piše Tina Štifter

Tina Štifter je prva izmed mojih mentorirank za SEO optimizacijo spletnih strani, ki je prejela SEO certifikat spletne strani Seo-Praktik.si. SEO certifikat je nadgradnja mojega SEO mentoriranja z namenom, da si mentoriranci učinkovito uskladijo potrebne aktivnosti za izvajanje optimizacije spletnih strani s svojimi ostalimi aktivnostmi, ki jih zahteva rast njihovega posla.

Tina je strokovnjakinja za elektro magnetno terapijo in vrsto let že uspešno, preko spleta, ponuja rešitve za izvajanje magnetne terapije doma (z možnostjo nakupa ali najema Magus blazine). Kot, že več kot desetletje aktivna pri razvoju Magus blazine, se je v njenem “arzenalu” nabralo ogromno vsebin preko katerih se, skupaj z znanji SEO optimizacije, poskuša približevati uporabnikom Googla.

Njeni nasveti se dotikajo tematike najrazličnejših rešitev težav, ki jih njene Magus blazine odpravljajo. Bodisi, da vas “muči” ali zanima artroza, artritis, revma, najrazličnejše bolečine v kolenu ali sklepih, zagotovo ste na njene vsebine, na Googlu, že naleteli (ali pa še, ker res obvlada SEO optimizacijo, boste :))