Nasveti za artritis – prispevki podjetja Magus d.o.o. – piše Tina Štifter

tina štifter

Tina Štifter je prva izmed mojih mentorirank za SEO optimizacijo spletnih strani, ki je prejela SEO certifikat spletne strani Seo-Praktik.si. SEO certifikat je nadgradnja mojega SEO mentoriranja z namenom, da si mentoriranci učinkovito uskladijo potrebne aktivnosti za izvajanje optimizacije spletnih strani s svojimi ostalimi aktivnostmi, ki jih zahteva rast njihovega posla.

Tina je strokovnjakinja za elektro magnetno terapijo in vrsto let že uspešno, preko spleta, ponuja rešitve za izvajanje magnetne terapije doma (z možnostjo nakupa ali najema Magus blazine). Kot, že več kot desetletje aktivna pri razvoju Magus blazine, se je v njenem “arzenalu” nabralo ogromno vsebin preko katerih se, skupaj z znanji SEO optimizacije, poskuša približevati uporabnikom Googla.

Nasveti za artritis

Njeni nasveti za artritis in širše zajemajo področje prepoznavanja artritisa, kako se zdravi in kako izgleda, na primer, artritis kolena. Bralca zagotovo zanima kako se znebiti artritisa, oziroma ali se ga je mogoče znebiti, zato sledite njenim nasvetom in berite članke, ki so napisani in, ki še nastajajo in bodo objavljeni.
Ker artritis zajema kar 100 in več različic, preberite kaj je artritis in kaj vam je storiti, če so vam odkrili to bolezen.

Nasveti za artritis: kako ga prepoznati

Prepoznavanje artritisa ni vedno lahko. Hitro se lahko zamenja z drugo boleznijo, kot je artroza, saj oboje povzroča bolečine v sklepih, nelagodje ter ovira gibanje. Da boste lažje prepoznali artritis, preberite zapisa, ki vam bosta zagotovo pomagala: