KONTAKTIRAJTE ME

Če vas zanima, kako izboljšati vašo prodajo na spletuin potrebujete prave smernice,

izpolnite kontaktni obrazec. Z veseljem vas kontaktiram v najkrajšem možnem času. 

Zaradi uredbe GDPR (1, 2), ki velja od 25. 5. 2018 naprej, morate pred oddajo zanimanja za sodelovanje z mano s kljukico (nad gumbom “Pošlji”), na desni, potrditi razumevanje in strinjanje z napisanim.

p.s.: ne bom hud, (pravzaprav bi mi pomenilo ogromno), če bi si vzeli toliko časa, da bi mi v zanimanju napisali tudi kako ste me našli (čez Google, LinkedIn, po priporočilu, itd…). Saj veste, vsak feedback šteje!

S klikom na gumb »Pošlji« potrjujem, da sem seznanjen s pogoji uporabe spletne strani www.matijazajšek.com (povezava je na dnu strani). Ti pogoji vključujejo spremljanje mojih aktivnosti in zanimanja z namenom zagotavljanja točnejših vsebin. Dajem izrecno privolitev, da lahko podjetje NUBIA, poslovno svetovanje Edita Wolf s.p., zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom ugotavljanja mojega zanimanja za storitve in blog objave ter kontaktiranja v zvezi z njimi preko elektronske pošte ali telefona, ne glede na to, ali so vezani na GDPR ali ne. Prav tako potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki ter, da lahko svoje dovoljenje kadarkoli pisno prekličem.