.

Vljudno prosim, če v obrazec za sporočilo,
dodate eno izmed spodnjih črk.

.

A – smo spletni novinec in bi se želeli samo pogovoriti PROSTO
B – vodeno, online svetovanje (SEO mentorstvo) za izboljšanje prodaje čez Google PROSTO
C – iščemo dodatno, manjšo pomoč / SEO outsourcing (npr. pisanje blogov, implementacija onsite SEO izboljšav, offsite SEO,..) ZASEDENO
E – resno nas mika pohod na prve Googlove pozicije (na leto sprejmem največ 2 projekta) ZASEDENO
F – predavanje, delavnica, tečaj za spletni marketing PROSTO
G – drugo – prosim za opis PROSTO

.

.

.

Zaradi uredbe GDPR (1,2), ki velja od 25.5.2018 naprej, boste morali pred oddajo zanimanja za sodelovanje z mano, s kljukico (pod gumbom “Pošlji”), na desni, potrditi razumevanje in strinjanje z napisanim.

  Ime (obvezno)

  Vaš eMail (obvezno)

  Telefon (obvezno)

  Sporočilo

  S klikom na gumb »Pošlji« potrjujem, da sem seznanjen s pogoji uporabe spletne strani www.matijazajšek.com (povezava je na dnu strani). Ti pogoji vključujejo spremljanje mojih aktivnosti in zanimanja z namenom zagotavljanja točnejših vsebin. Dajem izrecno privolitev, da lahko podjetje NUBIA, poslovno svetovanje Edita Wolf s.p., zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom ugotavljanja mojega zanimanja za storitve in blog objave ter kontaktiranja v zvezi z njimi preko elektronske pošte ali telefona, ne glede na to, ali so vezani na GDPR ali ne. Prav tako potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki ter, da lahko svoje dovoljenje kadarkoli pisno prekličem.

  .

  p.s.: ne bom hud, (pravzaprav bi mi pomenilo ogromno), če bi si vzeli toliko časa, da bi mi v zanimanju napisali tudi kako ste me našli (čez Google, LinkedIn, po priporočilu, itd…). Saj veste, vsak feedback šteje!