IZOBRAŽEVANJA IN TEČAJI ZA DIGITALNI MARKETING

Individualni & skupinski tečaji za digitalni marketing

Za podjetja in posameznike, ki iščete konkretna & praktično uporabna digitalno marketinška znanja

INDIVIDUALNA
 izobraževanja in tečaji za digitalni marketing
(v obliki online mentorstva):

Individualna izobraževanja in tečaji za digitalni marketing potekajo online, ena na ena (ali za več oseb istega podjetja), prejeta znanja in učinkovite prakse se implementirajo na spletnih straneh, mentorirancev.

Tečaj za samostojno optimizacijo spletnih strani in trgovin (SEO)

Naučite se samostojno in brez naročanja SEO storitev digitalnim agencijam, uvrščati svoje spletne strani na prvo stran Googla.

Po opravljenem SEO mentorstvu ste mentoriranci sposobni samostojno optimizirati svoje spletne strani in online trgovine ter samostojno uvrščati vaše spletne strani na prvo stran Googla.

Podroben opis programa SEO mentorstvo.

 

Tečaj za samostojno  prodajo na Amazonu

Spoznajte zakonitosti in preverjene spletne prakse s katerimi boste učinkovito, samostojno prodajali na Amazonu.

 

Pridobite znanja o tem kako začeti s prodajo & kako deluje prodaja na Amazonu, naučite se uporabe različnih orodij ter priprave izdelkov in testiranja trga na Amazonu.

 

Enkrat tedensko, online, individualno izobraževanje za digitalni marketing in prodajo na Amazonu  je podrobneje predstavljeno  na povezavi prodaja na Amazonu.

Tečaj za učinkovit vsebinski marketing

Razvijajte svojo spletno prodajo na internetu s pomočjo vsebinskega marketinga.

 

Naučite se pripravljati ustrezne spletne vsebine za različne kanale spletnega trženja (Google, YouTube, družabna omrežja (LinkedIN), email marketing,..) in vzpostavite učinkovit prodajni ter sistematičen pristop k trženju na spletu s pomočjo kreiranja vsebin.

 

Podrobnosti o tem kaj je in kako deluje vsebinski marketing, najdete na povezavi.

Oddaja zanimanja za izvedbo INDIVIDUALNIH digitalnih tečajev je neobvezujoča.

SKUPINSKA izobraževanja, predavanja, delavnice za digitalni marketing

Skupinska izobraževanja in tečaji za digitalni marketing so organizirana na podlagi povabil drugih organizatorjev in/ali za točno določene skupine (podjetja, društva, podjetniške inkubatorje, zbornice, itd…).

Predavanje za prodajno učinkovito trženje s pomočjo bloganja

Pridobite znanja o tem kako s pomočjo prodajno učinkovitega bloga do večje prodaje.

 

Izobraževanje o bloganju v komercialne namene vključuje konkretne napotke o tem kako lahko s pomočjo ustreznega pisanja bloga izboljšate prodajo preko svojih spletnih strani.

 

Spoznajte učinkovite spletne prakse, ki jih na svojih blogih, uporabljajo največji mojstri spletne prodaje na spletu.

 

Izobraževanje je primerno za vse, ki uživate v bloganju, želeli pa bi bolj učinkovito vnovčiti svojo strast do bloganja.

Kako zastaviti učinkovito prodajo preko spletne trgovine

Spoznajte zakonitosti in dobre spletne prakse učinkovitih spletnih trgovin.

 

Udeleženci prejmete konkretna znanja in napotke o tem kako sestaviti načrt za uspešno in rastočo spletno prodajo preko svojih online trgovin.

 

Izobraževanje je namenjeno lastnikom manjših in srednje velikih spletnih trgovin, kakor tudi tistim, ki šele razmišljate, da bi si postavili svojo spletno trgovino.

 

Pridobite odgovore o tem kako začeti učinkovito prodajati preko svoje spletne trgovine.

Izobraževanje za razvoj blagovne znamke na družabnem omrežju LinkedIN

 

Naučite se učinkovito upravljati osebni ali podjetniški profil na družabnem omrežju LinkedIn.

 

Tečaj za sistematično upravljanje osebnega ali podjetniškega profila na LinkedIN omrežju je namenjen predvsem za podjetja in posameznike, ki delujete na BTB trgu, razvijate korporativno ali osebno blagovno znamko ali načrtujete prodor vaše spletne prodaje na tuje trge.

Oddaja zanimanja za izvedbo SKUPINSKEGA izobraževanja je neobvezujoča.

KAJ PRAVIJO

Reference in izjave iz opravljenih INDIVIDUALNIH izobraževanj in tečajev

sanjski_šopek

Sanjski šopek

Spletna trgovina
Za našo spletno stran Sanjski-Sopek.si in spletno trgovino Sanjski-Sopek.si, smo na podlagi opravljenih tečajev prišli do strateškega načrta za izvajanje, spremljanje in sprotno merjenje rezultatov na področju digitalnega marketinga. Kot posledica opravljenih izobraževanj, izvajamo samostojno blog marketing in onsite SEO optimizacijo obeh naših spletnih strani, sodelovanje z Matijo pa smo “podaljšali” na offsite SEO področju.
pohištvo123

Pohištvo123.si

Spletna trgovina
Z Matijo smo opravili krajše, individualno izobraževanje iz področja SEO optimizacije ter ustvarjanja prodajnega bloga za našo spletno trgovino. Izobraževanje je rezultiralo v sklenitvi skupnega sodelovanja na področju vsebinskega marketinga in SEO optimizacije, ki ga skupaj z njegovo ekipo, izvajamo že več kot 5 let.
referenca takolepo

TakoLepo.si

Spletna trgovina
Do sodelovanja z ekipo na strani MatijaZajšek.com, smo pravzaprav prišli preko priporočila njegovega slušatelja tečaja, uspešnega podjetja iz Logatca. Na podlagi priporočila, v katerem nam je bilo predstavljeno izobraževanje za digitalni marketing na Googlu, smo sklenili sodelovanje, ki zaenkrat poteka na področju optimizacije naše WordPress spletne trgovine za naravna mila in ostalo našo naravno kozmetiko.
kreal aluminij

Kreal.si

Podjetje
V podjetju Kreal inženiring d.o.o., smo opravili tečaj za digitalni marketing, ki je v nadaljevanju rezultiral še v podaljšanje izobraževanja preko individualnega SEO mentorstva. Tematike, ki smo jih prejeli tekom izobraževanj se dotikajo nastopa naše spletne strani na LinkedIn omrežju ter pretežno vsebinskega marketinga, na Googlu. Tekom individualnega mentorstva smo prejeli tudi izobraževanje za Google Ads oglaševanje.
referenca varcevanje energije

Varčevanje-energije.si

Portal
Naš medijski portal Varčevanje-energije.si, na podlagi debelega desetletja dela na internetu (14 let), že dosega odlične rezultate kar se tiče obiskanosti portala. Zato smo individualni tečaj za digitalni marketing, izkoristili predvsem za pridobitev znanj iz področij izboljševanja CTR-jev in konverzij iz portala. Smo pa hkrati zelo zadovoljni tudi z znanji, ki nam izboljšujejo uvrstitev na Googlu, tudi z že obstoječimi vsebinami.

KAJ PRAVIJO

Izjave, vtisi in mnenja iz SKUPINSKIH tečajev in izobraževanj

referenca apartmaji trnulja

Trnulja.com

Na Digitalni akademiji GZS Ljubljana
Z apartmaji Trnulja, smo se skupinskega izobraževanja za digitalni marketing, udeležili Digitalne akademije pri Gospodarski zbornici Slovenije, kjer je bil Matija, eden od povabljenih predavateljev za področje vsebinskega marketinškega pristopa in SEO optimizacije na Googlu. Po izvedenem dvodnevnem izobraževanju, smo stopili v stik in še danes sodelujemo. Tudi tako, da izobraževanja za digitalni marketing, ki jih izvaja Matija, organiziramo na našem posestvu.
etc

ETC Adriatic.si

Na Kikštarterju
Naša agencija za team building programe je do izobraževanja za digitalni marketing z Matijo prišla na podlagi priporočila naše digitalne agencije iz Šenčurja. Večletno sodelovanje smo nadgradili z organizacijo izobraževanja za digitalni marketing, pri nas, v Kamniku, na Kikštarterju. Po izvedenem izobraževanju, sodelujemo še naprej.
referenca triglavskladi

TriglavSkladi.si

Izobraževanje za digitalni marketing
Naša ekipa (TriglavSkladi.si) je do sodelovanja z ekipo MatijaZajšek.com, prišla zelo posredno, preko svetovanja in izobraževanja za digitalni marketing, ki ga sicer izvaja naša digitalna agencija. Ekipa MatijaZajšek.com je tako bolj outsource naši izbrani digitalni agenciji, glede na to, da pa smo z rezultati naše agencije zelo zadovoljni, sklepamo, da outsource očitno opravlja svoje poslanstvo, zgledno in zadovoljivo.