Za podjetja in posameznike, ki želite znanja o spletni prodaji in optimizaciji svojih strani, pospraviti pod svojo streho.

Dosegajte konstantno rast naravnega obiska spletne strani, izboljšajte uvrstitev spletne strani v Googlu, naredite svojo spletno stran prodajno bolj učinkovito.

POŠLJI ZANIMANJE

Mentorstvo (v večini primerov) traja največ pol leta.

Izjave mentorirancev

mentorstvo za seo

V letu 2018 sem skupno mentoriral 58 ekip.
Največja ekipa mentorirancev je štela 8 udeležencev, s šestimi mentoriranci smo obliko sodelovanja našli še po koncu mentoriranja in sodelujemo še zdaj.
Z 18 mentoriranci nadaljujem sodelovanje na offsite SEO.

Kako poteka mentorstvo….
.

V prvih treh mesecih naučim onsite SEO optimizacijo:

.

 • analiza ključnih besed (kako iščemo in sortiramo ključne besede, na katere se splača pripravljati spletno vsebino); kako naredimo long tail research in topical research
 • kako pripravljamo money site vsebine, kako opisujemo produkte in storitve za e trgovine in lead generation strani, kako pišemo blog zapise na long taile,…
 • kako sami vnašamo vsebine v Googlov index in kako sami preverjamo rezultat svojega delamentorstvo za bloganje in SEO
 • kako zastavimo konstantno rast spletnega prometa skozi onsite SEO in blog
 • pokažem kako zastavimo stran za boljšo konverzijo
 • pokažem kje in kako spremljamo rast svojega dela

če ostane čas, dodamo še:

 • email marketing  (mailchimp)
 • Google my Business
 • označevanje strukturiranih podatkov (schema mark up) in
 • SEO optimizacijo za YouTube

.

V drugem tromesečju naučim offsite SEO* optimizacijo:

.

 • pokažem vse priložnosti za gradnjo povratnih povezav (white hat, black hat in vse vmes)
 • postavimo orodje za spremljanje pozicij za ključne besede
 • nastavimo evidenco za spremljanje povratnih povezav
 • razložim pomembnost spremljanja anchor teksta
 • razložim kako v največ 15 minutah sestavljati podporne članke
 • razložim kako pravilno gradimo svoj network. Po potrebi (če je trg res konkurenčen), se pogovorimo o morebitni priključitvi mrežam mojih mentorjev (iz tujine)
 • zadnja dva meseca se več ne pogovarjamo o marketingu, ampak prodaji (kako izboljšati konverzijo v e trgovinah, kako prodati storitve, kako komunicirati in delati s potencialnimi strankami)
mentorstvo za seo
SEO mentoring program also in following languages

Matiji smo najprej zaupali mentorstvo za onsite in offsite SEO, po opravljenem mentorstvu pa sklenili še sodelovanje za digitalni marketing pri ustvarjanju bloga na naši spletni strani Namakalnisistemi.si ter pripravljanju offsite vsebin za tematiko povezano z našo dejavnostjo (urejanje vrtov, svetovanje, prodaja in inštalacija namakalnih sistemov, polaganje travne ruše, ipd…)

mentorstvo lešnik

Z Matijo sodelujemo na področju digitalnega marketinga z našimi team building programi. Odločili smo se za več mesečno sodelovanje, slednje pa najprej sklenili z dogovorom za onsite SEO izboljšave na naši strani, nato pa še offsite SEO za boljše uvrstitve naših spletnih strani na Googlu. Rezultati govorijo sami zase.

 

Matija Zajšek has been marketing specialist and led the PoLabs team members in the process of producing SEO optimized contents on the PoLabs homepage. Specialized posts have been created in order to target selected keywords. Good spirit in communication and high pace resulted in continuous improvement of the homepage’s SEO metrics.

mentorstvo polabs

Odločila sem se pisati blog…kar tako. Pobrskala sem po spletu, prvi zadetek je bil specialist za digitalni marketing – Matija Zajšek. Po prvem kontaktu nisem veliko pričakovala, a me je pozitivno presenetil. Spretno in potrpežljivo me je popeljal v skrivnosti bloganja, pisanja SEO člankov in še kaj. Marsikaj sedaj še ne razumem, a, ko sem začela sodelovati z Matijo, nisem vedela popolnoma nič. Kljub mojemu neznanju mi je prijazno razložil, kaj naj bi pisec bloga znal za uspešno delo, včasih pa me je moral učiti tudi osnove računalništva. Hvaležna sem mu za vso podporo in čas, ki mi ga je namenil, saj mi je dal upanje, da bo moj blog nekoč tako uspešen kot njegov. Karmen

.

Mesečno mentoriram največ 15 mentorirancev.
Če so vsi termini zasedeni, si pridružujem pravico do zamika začetka novega mentorstva.

Če se naše energije ujamejo, s partnerji sodelujem naprej (share revenue, provizija,….), tudi po končanem mentorstvu.

.

ME ZANIMA

.

.

.Kako poteka moje mentorstvo za bloganje in SEO
v praksi?

.

.

Enkrat tedensko se za najmanj eno uro dobimo čez Hangoutse (delimo ekrane, postavim naloge, cilje, razložim vse korake kako in kaj delati,..).
Na naslednjem Hangouts sestanku pregledamo rezultate in si zadamo nove naloge.
Vmes sem na voljo čez e pošto ali telefon v roku 24 ur.

.

Priporočam za spletne trgovine, affiliate spletne strani, lead generation spletne modele, bloge, adsense,…
Vse kar razložim in pokažem, dnevno izvajam sam na svojih spletnih straneh.

.

.

Z dolgoročnimi interesenti sodelujem ekskluzivno – mentorstvo in morebitno nadaljnje sodelovanje sklenem v vaši dejavnosti, izključno z vami.

Če nišo že pokrivam s partnerjem, ki z mano sodeluje na dolgi rok, ne sklenem več novega sodelovanja..

.

* za interesente, ki se zanimajo samo za offsite SEO mentorstvo, je predpogoj, da pokažejo primere, na katerih so samostojno izvajali onsite SEO

Najpogostejša vprašanja

Kako vem, da bo mentorstvo prineslo rezultat?

Po, najkasneje prvih dveh mentoriranjih, postavimo kratkoročne in dolgoročne cilje spletne strani.

Hitre, kratkoročne rezultate učinkovitega SEO bloganja vidite po prvih objavljenih vsebinah (kar je lahko prej kot v petih minutah, po tem, ko vsebino “vržemo” v Googlov indeks), srednjeročne in dolgoročne SEO cilje (uvrščanje spletne strani na prvo stran Googla za najtežje ključne besede), pa merimo enkrat mesečno, sproti.

Koliko stane mentorstvo?

Cena mentoriranja za bloganje in SEO se od projekta do projekta razlikuje. Odvisna je od zahtevnosti projekta (niše), števila udeleženih pri mentoriranju ter tudi od predznanj mentorirancev.

Cena med mentoriranci je različna tudi zato, ker nekaterim mentorirancem eno nišo (spletne onsite tekste, offsite SEO članke,…) gradim jaz, nekateri mentoriranci pa izvajajo vse aktivnosti sami.

Za natančen izračun cene, za vaš primer, predlagam pogovor.

Ali lahko mentorstvo vmes prekinem?

Da. Plačilo za mentorstvo poteka vsak mesec sproti (pred začetkom novega meseca mentoriranja), ker tudi jaz potrebujem feedback, da s svojim mentorstvom, dodajam vrednost.

Če menite, da moje mentorstvo ni to “kar ste iskali”, preprosto prekinete sodelovanje.

Kaj “konkretno” dobim za mentorstvo?

Za mentoriranje za bloganje in SEO imam pripravljen osnutek pogodbe.

Vsakega interesenta za mentoriranje ISKRENO PROSIM, da natančno prebere osnutek. Potem sledijo vprašanja in pojasnila ali pa podpis pogodbe pred začetkom sodelovanja.

Priporočila pred začetkom mentorstva

Pripravite si papirje in kulice. Nekateri moji mentoriranci si “naše ure” tudi snemajo. Od enega do drugega mentoriranja, si pišite vprašanja, kljub temu, da sem za hitre odgovore na voljo v roku enega delovnega dne.

Mojega mentorstva ne priporočam osebam in podjetjem, ki jih zanimajo “quick fix” rešitve in SEO triki. Strategija, načrt > pregled obstoječega stanja (in znanja) > onsite seo izboljšave > merjenje onsite seo rezultatov > offsite seo > merjenje rezultatov = pot. Če niste za to pot, nima smisla, da sploh začnemo.

Pred prvim mentoriranjem, v svojem krogu, testirajte delovanje slušalk in avdia. Video deljenje (in kamera) ni pogoj za sodelovanje, je pa priporočljiva. Delovanje Hangouts aplikacije, preko katere poteka mentorstvo, spoznajte pred prvim mentoriranjem.

Za hiter napredek, razmislite ali mi boste začasno omogočili dostop do zaledja vaše spletne strani. To ni pogoj za sodelovanje, ampak mentoriranje dostikrat poteka hitreje, če osnutke in SEO izvajamo direktno na spletnih straneh sodelujočih, ne pa na testnih straneh (iz katerih moramo vso delo kopirat na vaše strani).

Zagotavljam, da boste po končanem mentorstvu znali samostojno skrbeti za organsko rast vaše spletne strani

ODDAJA ZANIMANJA ZA MENTORSTVO

..