Nada Dragutinovic
Nada Dragutinovic
2023-09-27
Kot popolna začetnica v SEO optimizaciji spletnih strani sem zelo hvaležna, da sem čisto po naključju naletela na g. Matija. Kar nekaj debelih ur sem razbijala možgane z vsemi SEO frazami,… kako pisati SEO bloge, … Dandanes sem mi smeje, da sem se kot popolna začetnica naučila kako se lotiti optimizirati spletno stran in da SEO optimizacija ni noben bav bav, če ti jo predstavi tak strokovnjak kot je Matija. Resnično SEO strokovnjak, ki sledi SEO trendom.
Sebastijan
Sebastijan
2023-08-25
Kot agencija za digitalni marketing smo nenehno v iskanju metod za nadgradnjo naših sposobnosti na področju optimizacije spletnih strani. Ko smo najeli Matijo kot strokovnjaka za SEO, smo hitro opazili izjemne rezultate v spletnem rangiranju. Matijina globoka strokovnost in inovativna strategija sta nas popeljali na novo raven razumevanja SEO. Toplo ga priporočamo vsem podjetjem in posameznikom, ki želijo izboljšati SERP-e.
Yoga Hero
Yoga Hero
2023-06-14
Matijo smo našli po priporočilu in lahko ga priporočimo vsem, ki želijo osvojiti in poglobiti praktično znanje SEO in optimizacijo spletnih strani. Matija Zajšek uči zelo organizirano, ima ogromno znanja, katerega razloži na primerih in spremlja vse novosti v SEO sveta. Hvala za uspešno sodelovanje in veliko uspeha še naprej!
Ajda Erjavec
Ajda Erjavec
2023-02-09
Pohvale g. Zajšku, s katerim smo uspešno sodelovali pri optimizaciji spletnih strani. Iz področja spletne optimizacije oz. SEO optimizacije nudi jasno razlago, aktualne informacije in korektno predaja znanje.
Hellon Chec
Hellon Chec
2022-11-21
Vid is incredibly talented and easy to communicate with. He was able to grow the organic traffic of the website he’s worked on by more than 400% in just two months.!!
Urška Jeza
Urška Jeza
2022-06-22
Optimizacija spletnih strani je lahko s pomočjo Seo-Praktik.si precej zanimiva, saj g. Zajšek mentorirancem na enostaven in praktičen način prikaže, kako spletna optimizacija pripomore k visoki uvrstitvi na Googlu in posledično tudi visoki obiskanosti spletnih strani. Priporočam sodelovanje z g. Zajškom, saj preda vso aktualno SEO znanje in sistematično pristopi k izvajanju procesa optimizacije spletne strani.
Paintball Ljubljana
Paintball Ljubljana
2022-04-11
Top SEO svetovanje ! Optimizacija spletnih strani na razumljiv način – definitvno priporočamo vsakemu, ki se resno zanima za SEO optimizacijo 🙂
Spletna trgovina avtodeli Kruno
Spletna trgovina avtodeli Kruno
2022-02-07
Z optimizacijo naše spletne strani preko SEO Praktika smo začeli pred nekaj meseci. Zavedamo se, da o seo optimizaciji do zdaj nismo imeli pojma. Z vami smo se že do zdaj veliko naučili in se veselimo novih znanj tudi v bodoče. Veseli smo, da smo vas izbrali za mentorja SEO optimizacije. Samo pogumno naprej! Hvala.
Erik Samsa
Erik Samsa
2022-01-28
Odličen mentor, ne samo na področju SEO ampak tudi na širšem področju prodaje na Googlu. Vedno nasmejan, poln pozitivne energije in skrben. Vidi se, da g. Matija svoje delo, ki bi ga lahko označil že kot poslanstvo, opravlja z veseljem in to se kaže na vseh področjih. Če prisegate na iskren, prijazen, brez mešanje megle odnos, potem ste na pravem mestu. Z veseljem priporočam.
Mojca Korelc
Mojca Korelc
2022-01-21
SEO-Praktik na čelu z Matijo Zakrajšek priporočam iz srca in iz praktičnih razlogov. Eno je, da si boste priskrbeli partnerja za vaš posel, ki ima izreden posluh za vaše izzive, kot drugo pa boste znotraj ogromne baze znanja in veščin, ki jih Matej nudi… dobili zase konkretne korake, strategije, trike in nasvete kako svojo spletno stran postaviti iz sence konkurence. Si želite več vidnosti in izboljšati vašo spletno prodajo? Potem se kar ustavite, ker ste na pravem mestu. In za konec še 3 ključne besede, s katerimi bi opisala delo Matije: profesionalnost, izjemna kakovost in nalezljiva odločenost za uspeh!

Vse izjave in ocene na Googlu tukaj