Predavanje iz SEO prakse aprila 2021 – VEČ TUKAJ

matijazajsek

DOBRODOŠLI NA MOJEM BLOGU

Moje ime je Matija

Sem bloger in prodajalec preko spleta. S spletnim marketingom in prodajo se ukvarjam samostojno že več let, na podlagi prakse in lastnih rezultatov pa svoje izkušnje, enkrat na mesec, delim na blogu.

Spodaj so, od najnovejšega nazaj, objavljeni moji nasveti zato, da bo vaš spletni marketing in prodaja, izdelana spletna stran ali spletna trgovina, optimizacija spletne strani, upravljanje na družabnih omrežjih in skratka vse vaše podjetništvo na spletu, čim bolj učinkovito.

Bodisi, da imate spletno trgovino (na domačem, slovenskem ali tujih trgih) ali lead generation spletno stran, sem prepričan, da med vsemi objavljenimi nasveti, “počiva” kak uporaben “trik” tudi za vas.

Če boste prebrali opis moje spletne poti, boste ugotovili, da se sam, s podjetništvom na spletu, ukvarjam že ogromno let, na več, različnih področjih. Sicer mi je zanimiv digitalni marketing v celoti, a me, med vsemi panogami spletnega marketinga, najbolj zanimajo vsebinski marketingoptimizacija spletnih strani (SEO), email marketing, prodaja na Amazonu in nastop na LinkedIn omrežju. Zato je o teh tematikah, med vsemi zapisi, največ objav.

Če slučajno med nasveti ne najdete takšnega, ki odgovarja na vaša konkretna vprašanja, mi lahko, čisto brez obveznosti, pišete čez kontaktne možnosti in, v kolikor se mi bo zdelo, da vam lahko dam konkreten napotek, obljubim, da se v eni izmed bodočih objav, znajde tudi odgovor na vaše vprašanje.

Naj vam spodnje objave koristijo…

Shopping Basket