DOBRODOŠLI NA NAŠEM BLOGU

Prispevki podjetja MakaboShop.si - piše Matej Velišček

Matej Velišček, ki oblikuje vsebino za spletno stran Makaboshop.si, je prav tako osvojil SEO znanja in opravil vse potrebne aktivnosti za prejem SEO certifikata, ki ga ponujam na spletni strani Seo-Praktik.si.


Njegove vsakodnevne aktivnosti zajemajo skrb za optimizacijo kategorij in posameznih izdelkov, ki jih nova spletna slaščičarska trgovina Makaboshop ponuja končnim uporabnikom – fizičnim osebam in podjetjem. Z nasveti in recepti povezani izdelki med seboj dobivajo uporabno vrednost. Hkrati pa so skrbno načrtovane in SEO optimizirane vsebine podlaga za objave na socialnih omrežjih, katere pretaljamo tudi v email marketing. Med izdelki podjetja Makabo so tako makroni brez peke, ki jih potrebujete za svojo privatno zabavo ali pa profesionalni aparat za smetano, ki vam bo olajšal delo v vašem gostinskem lokalu! Ker gre za spletno trgovino na začetku poti, gre na MakaboShop pričakovati še veliko novih izdelkov – tako živil, kot tudi aparatov in strojev za slaščice in sladoled.

 

Vabljeni torej h branju člankov, ki na kratko predstavljajo izdelavo, pozicioniranje in skrb za SEO optimiziranje spletne trgovine z izredno sladkimi stvarmi!