O spletni prodaji čevljev na Čeveljčki.si, s Teo Brdnik

Med mojimi poslovnimi partnerji je zdaj, že nekaj časa, tudi Tea, ki jo je zanimala spletna prodaja čevljev in zdaj preko svoje spletne trgovine Čeveljčki.si prodaja raznovrstne ženske čevlje, superge, otroške čevlje in pač vse, kar v zvezi z obutvijo, obožujejo predvsem ženske.

Spodaj objavljam krajši pogovor z njo:

.

  • Zdravo Tea, midva v tem trenutku sodelujeva (z eno pavzo vmes) pol leta. Daj, najprej te prosim, lepo iskreno povej mojim bralcem zakaj si se odločila za sodelovanje, kaj si pričakovala, kaj dobila. Pa bodi kritična…. ni nobenega problema. To je tvoja priložnost. Spodaj pa ti z vprašanji vrnem jaz :).

.

Tea in njena princeska pred računalnikom.

Večina ljudi misli, da narediš spletno stran, potem pa akcija. Se stvari na spletu same prodajajo. Pa se NE. Potrebuješ znanje optimizacije!

Študirala sem ekonomijo in o optimizaciji nisem imela “blage veze”!

Na spletu sem začela raziskovati SEO. Ker sem kar trmast človek, sem se želela sama naučiti kako postaviti svojo spletno stran in predvsem kako biti čim višje na spletu. Nato sem našla tebe. Enostavno.

Res rada sodelujem s tabo. Znaš postaviti moje misli v red. Znaš biti kritičen in realen, kar mi je všeč.

.

  • Preko svoje spletne strani prodajaš čevlje. Pred najinim sodelovanjem si se odločila za prestashop. Why? Koliko to stane? Kako je delati s tem ?

.

Enostavno sem se zaljubila v njihov template. Rekla sem to je to. Če bi še enkrat postavljala spletno stran, bi zagotovo dvakrat premislila. Imajo svoje prednosti, ampak je veliko slabosti. Moti me predvsem to, da je veliko stvari plačljivih, kar na word pressu ni. Pisanje blogov na presti pa je povsem druga pesem :).

.

  • Spletna prodaja čevljev ima na internetu kar konkurenco. Kako dolgo čevlje že prodajaš offline, kako ti gre spletna prodaja čevljev? Kje vidiš samo sebe in svojo priložnost? Na koncu koncev, me (nas) prosim prepričaj, zakaj bi v spletno trgovino s čevlji zavil k tebi, ne pa k recimo Deichmann-u ali k Mass-u.

.

Čevlje sem začela prodajati lani, konec leta. Ko mi je potekla moja doba “cartanja” z dojenčkom.

Moja punca je postala deklica in čas je bil, da gre mami v službo. Kar se tiče prodaje sem na čistem začetku. Kar pomeni, da, če nisi na prvi strani Googla te punce/ženske ne morejo najti. Sem pa izjemno optimistična, saj so moje zaloge čevljev res kvalitetne! Ne kupujem čevljev iz Turčije ali Bosne. Za vsakim čevljem sem jaz in, če slučajno stranki ne ustreza, ga brez težav tudi zamenjam.

Zakaj k čeveljčkom? Ker so čevlji enostavno moja ljubezen. Vsaka, ki vstopi na mojo spletno stran lahko vidi mene, mojo ljubezen, mojo strast in zagotovo najde nekaj zase. Res, da zaenkrat še nimam gore čevljev na poličkah, so pa zato vsi, ki so, skrbno izbrani in čudoviti pari. Zato ker sem enostavno deklica za čevlje.

Pridi k meni in zagotovo ti bom našla kvaliteten in udoben par čeveljčkov ravno zate.

Spletna stran čeveljčki.si je popolnoma osebna stran, kjer skušam pritegniti mlade mamice, odrasle ženske in deklice, da pokukajo v moje življenje in najdejo svoj popoln par čeveljčkov!

.

  • Sicer je meni kar kristalno jasno kakšno delo te še čaka in kaj delaš, a vseeno, daj prosim mojim bralcem povej, kaj je sploh tvoje delo na spletu, s čim se moraš ukvarjati največ, kaj te veseli, kaj ti je muka?

.

Hmmmm….kaj mi je muka. Se držati organiziranosti. Uživam v pisanju blogov, v učenju, v razmišljanju kaj še…..

.

  • Kako vidiš svojo spletno trgovino s čevlji čez 5 let? Zakaj misliš, da imaš možnosti kljub velikim trgovcem z obutvijo?

.

Vidim se v svoji majhni trgovinici v Slov. Bistrici, kjer bi zraven obutve še ženskam, puncam, deklicam priskrbela celoten outfit. Kot pravijo – od glave do pete. Obenem pa bom svojo spletno trgovinico pripeljala še na višjo osebno raven in pridno polnila poličke!

Zakaj mislim da imam možnosti? V veliki meri zato, ker to delam z ljubeznijo in veliko strastjo do čevljev. Ker je vse kar vidite resnično in preprosto!

.

  • Tea, tnx za odgovore. Res upam, da bodo komu koristili, midva pa naprej…. Delo še čaka 🙂

.

Res je, s polno paro….

.