Prodaja preko spleta [za začetnike ] – POSODOBLJENA VSEBINA 2020

—————————————- PRVA VSEBINA NA TEMO PRODAJE PREKO SPLETA (DATUM OBJAVE 22.5.2015)—————

.

Ker se je na mojem blogu, vsebin na temo spletne prodaje in uporabnih nasvetov za vse, ki jih zanima učinkovita prodaja preko spleta, nabralo, že kar precej, sem se za ta članek, odločil “zložiti in izluščiti” izbor tistih, za katere mislim, da vam pri spletni prodaji lahko najbolj koristijo.

Prodaja preko spleta je na mojem blogu zajeta v sklopu treh vsebin:

.

Prodaja preko spleta in
vsebine za povečanje prometa
na spletni strani

.

  • Moj favorit in članek, ki ga “tiščim” v ospredje je seveda Kako priti na prvo stran Googla. V njem opisujem postopek kako SEO pravilno spisati vsebine, da bodo uvrščene čim višje v iskalniku. Posledično pa pripeljale več prometa na spletno stran.
  • Za učinkovito sestavo besedil, natančno targetiranje prave spletne publike ter iskanje dobrih ključnih besed, sem spisal članek Iskanje potencialnih kupcev z analizo ključnih besed. Z njo bo priprava spletnih vsebin hitrejša in predvsem bolj targetirana.
  • Za izboljševanje pozicij posamezne spletne vsebine, pa priporočam članek Kako do več kupcev. V njem opisujem uporabo orodja SERPLab, s katerim enostavno spremljamo kako posamezne ključne besede na katere ciljamo, v Googlu, napredujejo.
  • priporočam tudi Kako z meta opisom, naslovom strani in domeno držati rdečo nit?

.

Prodaja preko spleta in
vsebine za učinkovito
kreiranje spletnih vsebin

.

Vsebine za mreženje, promocijo in networking

.

Med “tujimi” spletni stranmi, ki se jim splača slediti za to, da bo prodaja preko spleta še boljša in, ki dejansko preko spleta že uspešno prodajajo, pa priporočam:

SmartInsights in seveda Hubspot-ove bloge.

prodaja preko spleta

.

Uživajte in se kmalu beremo naprej.

p.s.:
Kdor je na mojem blogu prvič, ga vabim, da zavije tudi na prvo stran (na njej prikazujem rezultate mojega spletnega nastopa z enim izmed spletnih projektov, ki jih razvijam). Morda koristi.

.

.