Moj seznam marketinških agencij v Mariboru

Glede na to, da se sam ne ukvarjam celovito z marketingom (kot veste, so moja področja predvsem optimizacija internetnih strani, mentorstvo za SEO in spletna prodaja čez Google), tako kot se marketinške agencije, vprašanj v elektronski naslov v zvezi s storitvami marketinških agencij, pa dobivam ogromno, sem se odločil, da vsem tistim, ki iščete bolj celovite storitve marketinških agencij na štajerskem koncu (komuniciranje z odnosi z javnostmi, grafično oblikovanje, upravljanje z družbenimi omrežji, medijskim zakupom, itd…), spodaj predstavljam moj seznam marketinških agencij iz Maribora. In jih lahko kontaktirate direktno.

.

p.s.: če ste tudi sami marketinška agencija iz Maribora in bi se želeli znajti na spodnjem seznamu, vas povabim, da me kontaktirate in se dogovorimo o tem, da vas uvrstim na seznam.

Adeo marketinška agencija Maribor

.

Adeo marketinška agencija Maribor ima sicer sedež v Podgorju pri Slovenj Gradcu, ker pa jih Google “vrže” ven tudi pod ključno besedo “marketinška agencija Maribor”, sklepam (lahko, da narobe), da ciljajo tudi lokalno na stranke, kupce in naročnike iz širše okolice Maribora.

V svojem naboru marketinških storitev ponujajo vsebinski marketing, grafično oblikovanje, organizacijo dogodkov in celovit nastop na digitalu (email marketing, upravljanje blogov in družbenih omrežij).

Piksl.si

Piksl.si je digitalna marketinška agencija, ki ponuja spletne rešitve izdelave in trženja spletnih trgovin, spletno oglaševanje (Google oglaševanje, Facebook oglaševanje, email marketing,…) ter digitalno poslovno svetovanje. Po ogledu njihove spletne strani (in referenc) boste hitro opazili, da so zelo podkovani na izdelavi profesionalnih in grafično ter uporabniško dovršenih spletnih trgovin, direktor podjetja Damjan Markovič pa poudarja poštenost in iskrenost kot dve najpomembnejši in ključni vrednoti uspeha preko spleta.

.

Novelus marketinška agencija

.

Novelus je marketinška agencija, ki se v Mariboru, nahaja na ulici Heroja Nandeta. Ukvarjajo se s celovitim inbound marketingom, upravljanjem odnosov z javnostmi, digitalnim marketingom, medijskim zakupom, upravljanjem družbenih omrežij, dizajnom, itd… Novelus je agencija, ki ji zaupajo vsa večja podjetja, kot so npr. skupina MOL, Berlitz, Grawe, Lekarne Maribor, Saubermacher, KWB, Daikin in še precej ostalih.

.

marketinška agencija maribor

.

Reflektor Marketing

.

Oglaševalsko agencijo Reflektor marketing vodi Žiga Mlakar, ki je bil tudi moj gost na blogu, kjer gostim različne podjetnike s katerimi delam oz. sem jih spoznal tekom svojega dela preko interneta. Že iz najinega pogovora v gostujočem prispevku (na povezavi), lahko razberete, da se na Reflektor marketingu, ukvarjajo predvsem z oglaševanjem na Googlu (upravljanje Adwords oglaševalskih kampanj), Facebook oglaševanjem, email marketingom in na sploh udejstvovanjem na socialnih omrežjih. Obenem na Reflektor marketingu ponujajo tudi vizualne rešitve, tisk in grafično oblikovanje.

.

marketinška agencija reflektor

.

Kraft&Werk

.

Kraft&Werk ima svoje prostore na Linhartovi ulici 10, v Mariboru, v svojem portfelju storitev pa ponujajo predvsem storitve integriranega trženja, storitve korporativnega znamčenja, oglaševanje, vhodni (inbound) marketing, avtomatizacijo marketinških procesov, vsebinski marketing, upravljanje družbenih medijev in analitiko internetnih strani.

V njihov portfelj storitev sodi tudi strateški marketing in cela vrsta digitalnih in mobilnih storitev.

.

.

Marketinška agencija Verus

.

Verus se na marketing trgu, zraven “standardnih marketinških storitev”, pozicionira še s storitvami klicnega centra in organizacijo treningov ter predavanj za npr. uspešno trženje preko telefona. Marketinška agencija Verus je locirana na lokaciji Cesta k Tamu 6, Maribor.

.