April 2018 – Ponosen, da sodelujem s podjetjem Nevron #REFERENCA

Ponosen, da na področju digitalnega marketinga, sodelujem tudi s slovenskim podjetjem Nevron, ki je uspel pridobiti sredstva za projekt digitalnega trženja Nevron IPTV produktov 2017-2018.

.

Besedilo razpisa:

V okviru Javnega razpisa za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja »E-poslovanje 2017-2018« smo pridobili sofinanciranje projekta Nevron Go Digital: Projekt digitalnega trženja Nevron IPTV produktov 2017–2018.

S projektom bomo:
– izboljšali elektronsko izmenjavo podatkov med partnerji (prilagodili bomo obstoječe poslovno okolje in vzpostavili sistem elektronske izmenjave mednarodno standardiziranih e-ponudb in e-naročil s partnerji oz. našimi strankami po svetu);
– posodobili spletno stran za promocijo in prodajo naših produktov na tujih trgih (prenovljena spletna stran bo skrbno načrtovana glede na najnovejše marketinške strateginje in pristope ter vsebovala vse za potrebe širjenja na nove trge ter povečevanja prodaje na obstoječih trgih);
– vzpostavili spletno trgovino za nekatere tipe produktov (tako bomo optimizirali naročila in plačila, hkrati pa privabljali nove partnerje oz. celo konkurenčna podjetja, ki bodo lahko od nas kupovala nekatere elemente za celovite IPTV rešitve);
– izdelali produktno-prodajni video za učinkovito promocijo Nevron IPTV rešitev (video si bodo partnerji lahko ogledali na kraju in ob času po lastni izbiri. Uporabljal se bo za promocijo na vseh digitalnih kanalih in dogodkih za privabljanje večjega števila in kakovostnejših kontaktov. Hkrati bo ustvarjen video, ki bo prikazoval možnosti dviga dodane vrednosti v hotelih z uporabo Nevron IPTV rešitve ter bo pri končnih strankah vzbudil potrebo po prenovi in implementaciji novega IPTV sistema).
Poleg tega bomo za krepitev kompetenc zaposlenih izvedli usposabljanje za učinkovito izkoriščanje vseh na novo implementiranih sistemov ter novih prodajnih vzvodov in strategij, vključno z nastopanjem na socialnih omrežjih, spletnih e-tržnicah ter drugih e-prodajnih kanalih.

S projektom bomo osvežiti in posodobiti digitalne komunikacijske kanale, ki bodo na eni strani odražali našo kakovost in odličnost, na drugi strani pa bodo prilagojeni sodobnim zahtevam partnerjev.

»Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija«.

.

.

Nevronovci, čestitke 🙂