Hiter trikec kako napademo s spletno vsebino, če že vnaprej sumimo, da ne bo kotirala visoko

O tem, da pred samo pripravo tekstovnih spletnih vsebin, na kup namečemo nakupne besedne zveze in napadamo najprej z njimi, več ne bom. O tem je govora v članku z naslovom 2 easy trikca kako najti nove stranke na spletu.

.

vsebinski marketing triki

.

Je pa res, da, če napadamo z nakupnimi besednimi zvezami (tudi z long taili), da včasih že vnaprej vemo, da bo naša uvrstitev, vsaj na začetku, vprašljivo visoka.

Na nakupnih besedah je enostavno high competition.
Bolj kot so besede kratke, hujša je.
Daljše kot najdemo, lažje bo.

V nasvetu, ki ga objavljam spodaj, predstavljam mojo taktiko priprave tekstovnih vsebin, če sumim, da bo dobra uvrstitev, kljub skrbno izbrani besedni zvezi, imela težave.

.

***********

.

Prvič, s srednje težkimi besedami (recimo 3 besedne zveze na mladem prodajnem blogu starosti do pol leta), vemo, da bodo križi in težave.

Vseeno sicer z vsebino ciljamo na vrh, a prvo uvrstitev lahko realno pričakujemo med 10. in 30. mestom.

Tekstovno vsebino vseeno spišemo maksimalno SEO friendly (here help), v njo pa za razliko od običajne prakse, namečemo bistveno več internih linkov kot ponavadi.

Razlog za to je dvojni:

Prvi je ta – Most important thing SEOs overlook in drugi ta, da, če že članek ne bo uvrščen visoko, bo pa vsaj interno podpiral, ostale (p.s. preštejte samo število nametanih linkov v tem članku do tega stavka).

Linki seveda niso nametani v tri dni.
To v nobenem primeru, nikoli niso.

V najslabšem primeru jih namečete glede na vaše besede, ki jih dvigujete in spremljate v Serp-u, v najboljšem primeru jih pa napokate na kup takšne, ki so v vsebinski in logični povezavi z vsebino, ki jo pripravljate.

S tem postopkom ne bo nič hudega, če bo uvrstitev vašega članka. npr. 23.

Po tej metodi, vsebino čez čas samo začnete lepo dvigovati (nekaj forum povratnih povezav, kakšen bookmark in dve, tri povezave iz web 2.0 strani), pa bo ziher čez čas, prilezla tudi sama vsebina višje.

.

**********

.

p.s.: A sem z nametanimi linki bil dovolj nazoren, kako pripraviti vsebino, če sumite, da ne bo rangirana dobro?

p.s.s.: poenostavim – pozabite na pravilo 4 interni linki na 1000 besed (iz prispevka Kako bi se danes lotil novega e projekta) in samo gasa s čimveč smiselnimi internimi ter tudi zunanjimi linki. Check this one out (bodite pozorni na število linkov).

Ali tega iz Wikipedije. Če ti niso znoreli z linki, potem ne vem, kdo je.

Kaj pa, če je res kaj na internem linkanju?

.

.