Po vzoru spletnega foruma Internet mojster, kjer se zraven rednih debat o spletnem poslu in marketingu, affiliate programih, PPC oglaševanju, SEU in spletni optimizaciji, pojavljajo tudi raznorazni oglasi v zvezi s spletnim marketingom, sem si spodaj izdelal svojo “oglasno desko”, kjer objavljam moje aktualne spletne priložnosti, po dogovoru pa tudi spletne oglase partnerjev s katerimi sodelujem. Moja rubrika sigurno ni tako polna kot na Internet mojstru, sem pa se za to potezo odločil, ker sem ugotovil, da, če za spletnimi priložnostmi brskam drugje, gre preprosto preveč časa za to, da sploh ugotovimo ali se pogovarjamo na isti “valovni” ali ne.

Če je med spodnjimi priložnostmi katera primerna za vas, vas prosim, da mi kar v spodnji obrazec, napišete kontaktne podatke in se bomo pogovorili.

.

Trenutno na moji oglasni deski:

.

1. Odkupujem spletne strani

.

odkup spletne straniČe imate spletno stran že dlje časa in vam za njen razvoj in napredek zmanjkuje časa (zaradi kakršnegakoli razloga že), ponujam odkup spletne strani. Odkupim slovenske ali tuje spletne strani, prednost pa dajem spletnim stranem, ki imajo (vsaj nekaj) organskega obiska, so stare vsaj nad leto dni, vzpostavljen prodajni model (in po možnosti dokazljivo realizacijo za minulo obdobje).

V kontaktni obrazec mi zraven telefona, da se pogovorimo, preprosto pošljite url vaše spletne strani in ponujeno ceno. S cenami bodite realni, da ne bomo oboji izgubljali časa za pogajanja. Ker nisem ravno Bill Gates, samo sporočam, da me najbolj zanimajo spletne strani v rangu med 500€ in 1500€. Na leto pa jih tudi ne kupim 10. Odkupujem affiliate, adsense, lead gen, dropshiping in spletne trgovine.

2. V najem dajem spletne strani

.

najem spletnih straniPreko spletne strani vKoraku.si, (res) počasi gradim poslovni model izdelave spletnih strani, ki jih dajemo v moji ekipi, v najem. Ker spletna stran vKoraku.si ni moja prva prioriteta, tukaj sporočam, da imam nekaj že izdelanih spletnih strani, ki že rangirajo visoko v Googlu.
.
Če vas zanima najem spletne strani, mi v spodnji obrazec zraven kontaktnih podatkov (najboljše telefonska številka), napišite nišo (dejavnost) v kateri želite nastopati na trgu, po pogovoru pa vam pokažem ali imam spletno stran iz vaše niše, na voljo, ali pa se odločimo za izdelavo in rangiranje povsem nove spletne strani. Ki jo po najemu, če se vam obnese, lahko tudi odkupite.

3. Ponujam franšizo spletnega modela

.

franšiza poslovnega modelaPodrobnejše informacije o tem opisujem tu.

4. Povratne povezave

.

povratne povezaveKot exclusive član (in lastnik) spletnega modela Nubia.si omogočam dostop do blogovske mreže za vse, ki se zanimate za povratne povezave. Če vas zanima sodelovanje v mreži na področju offsite SEO, si lahko na povezavi ogledate cenik in storitve v okviru sistema. Mreža ne omogoča izmenjave povratnih povezav (za nečlane Nubia).

Zaradi zagotavljanja rasti kakovosti mreže, mreža NI ves čas odprta. V mreži lahko (pod določenimi pogoji) sodelujejo preverjene spletne strani in internetne strani, ki ne uporabljajo SAPE, direktno SENuke/GSA in isto na levelu 2, so uporabljale disavow tool, so imele v preteklosti manualno ali algoritmično Googlovo kazen in, ki trenutno uporabljajo drugo zasebno mrežo. Za informacijo o tem kdaj bo/je mreža odprta, priporočam, da kliknete kar na povezavo Nubia, zgoraj.
Mreža je (zaenkrat) pretežno slovenska.

Pošlji zanimanje

.

 

.

Na zanimanja se potrudim odzvati v roku 24 ur.