DOBRODOŠLI NA NAŠEM BLOGU

Prispevki podjetja BioKatka

V kategoriji BioKatka so predstavljeni članki, ki jih piše moj drugi prejemnik SEO certifikata in SEO mentoriranec Matej Zajc. Namen predstavljenih člankov je uporabniška izkušnja, ki jo mentorstvo za optimizacijo spletnih strani prinese in dodana vrednost lastništva spletne trgovine z nadgradnjo SEO optimizacije.

Zdrava prehrana BioKatka.si je spletna trgovina, ki je s svojim obratovanjem začela proti koncu leta 2019. To pomeni, da je na trgu spletnih trgovin med najmlajšimi in je za njen uspeh potrebno še toliko več truda in uveljavljanja.

Svoj prostor na spletu poskuša najti v zgoščeni konkurenci spletnih trgovin, ki ponujajo naravna prehranska dopolnila in naravno kozmetiko uveljavljenih 100% ekoloških blagovnih znamk.

Prav naravna kozmetika, ekološka čistila in ekološko pridelana hrana so povezovalna nit nasvetov in receptov v člankih, ki so predstavljeni v kategoriji BioKatka. Lastnica spletne trgovine Katarina Zajc ima na področju svetovanja in prodaje naravnih izdelkov dolgoletne izkušnje, ki jih redno dopolnjuje z izobraževanji. Tako boste v člankih, nekaj zase, našli tudi vsi LCHF navdušenci in  pa ljudje, ki jim jedilnik določa brezglutenska hrana.

V nizu blog prispevkov so/bodo predstavljeni tudi članki s tematiko o tem kako sploh odpreti spletno trgovino z minimalnim začetnim kapitalom in kaj vodenje takšne spletne trgovine pomeni. Izvedeli boste kje so pasti, če vam spletno trgovino izdela nekdo drug in na katere stvari je potrebno pri odpiranju paziti.